Minä. Meitsi. Mä. Meikä. 

Säde, 26, Helsinki 

Jokainen ihminen on kuvan arvoinen 

Olen erikoistunut aikuisten potrettikuvaukseen studiossa ja miljöössä, värivalojen käyttöön, sosiaaliseen mediaan, asiakaspalveluun, markkinointiin ja myyntiin. 

Kanssani on helppo tulla toimeen ja vastaan työviesteihin välillä turhankin nopeasti. Olen ylpeydellä valokuvausalan ammattilainen ja kehitän itseäni jatkuvasti. Tällä hetkellä kouluttaudun vahvistamaan talouden ja hyvinvoinnin tasapainoa omassa liiketoiminnassani. 

Matka asiakkaastani ystäväksi on yllättävän lyhyt. Käyn mielelläni kahvilla (tummapaahtoinen, mustana) ja vaihtelen kuulumisia. Minua ei haittaa puhelinsoitot, eikä kymmenet kysymykset kuvauksiin liittyen. Erotan työn ja vapaa-ajan yksinkertaisesti puhelimella, joten voit soitella ja tekstata huoletta - palaan asiaan kun istahdan takaisin työpöytäni ääreen. 

Kuvausten sopiminen ei vaadi palavereita, eikä puhelinaikoja. Voit yksinkertaisesti varata kuvausajan valokuvaamoni Kupun kautta ja kirjoittaa lisätietoihin toiveesi. Jos minulla herää kysymyksiä, olen varmasti yhteydessä. Kun saavut sovittuna aikana paikalle, olen aika varmasti jo tullut tunti tai pari aikaisemmin ja valmiina keittämään kahvia. Kuvat saat samaan hintaan valita paikan päällä heti kuvausten jälkeen tai voimme  sopia lisämaksusta koevedosgalleriasta, jolloin saat valita kuvat kodin rauhassa muutaman päivän jälkeen. Kuvien valitsemisesta menee jonosta riippuen yhdestä kolmeen viikkoon, päivä sovitaan aina yhdessä. 

En käytä kuviasi, jos toivot niin. Minusta sinulla on oikeus yksityisyyteesi. Jos olet antanut luvan kuvien julkaisuun, mutta olet tullut katumapäälle, voit pyytää kuvien poistoa lähettämällä minulle sähköpostia osoitteeseen photopuusa@gmail.com

Kaikessa toiminnassani toivon, että asiakkaillani on mukava ja turvallinen olo kuvaustilanteessa ja myös sen jälkeen. Älä pelkää ottaa yhteyttä! 

Toivottavasti nähdään ♥ 


- Säde